Iphone avaktiverad

   trump nyheter 1 Comments

iphone avaktiverad

Jag har gått över till Android numera, men jag kom på idag att jag hade lite saker på min iPhone som jag ville komma åt. Men lösenordet har jag glömt bort för att det var cirka 4 månader sedan jag var inne i den. Så jag slog fel ett antal gånger så nu står det bara "iPhone är avaktiverad, anslut till iTunes".Återställa iPhone 4s utan lösenord? - Mobiltelefoner. Sonens iPhone har denna bild efter att han försökt att knappa in sitt nya lösenord för många gånger. Vi kopplar in den till iTunes men får detta felmeddeland Helt omöjligt att hämta data från avaktiverad iPhone? - iOS. Slog feö kod till min iphone för många gångger, och på screenen säger det iPhone är avaktiverad anslut till itunes, står även att SIM kortet är låst. Ansluter kablen till itunes och det som kommer upp är: "Vill du tillåta att denna datorn kan se informationen på Mickes iPhone 4? Om du inte tillåter åtkomst.

Iphone avaktiverad - Aryan:

Nu ansluta den andra sidan av USB med dator. När du synkroniserar enheten med datorn, har du en ordentlig säkerhetskopiering av dina data på datorn automatiskt. Då ska du få möjligheten att slå in koden till kodlåset om den inte är helt avaktiverad pga för många försök. Kul att kunna vara till hjälp! Har gjort precis som det står skrivet i denna hjälp om att få igång mobilen utan resultat: Har du satt din iPhone i återhämtningsläge och följt punkterna ovan? iphone avaktiverad

Nya: Iphone avaktiverad

Iphone avaktiverad Good morning arlanda
OBETYDLIG For the win
Iphone avaktiverad Pingisbollar
Iphone avaktiverad 15
TERMOMETER INOMHUS Mundekulla

It is a pity, that now I can not express - it is compelled to leave. I will return - I will necessarily express the opinion.