Slussenprojektet

   sto nyheter 1 Comments

slussenprojektet

Slussenprojektet har i Älvkarleby byggt en miniatyr av nya Slussen i skala Den har byggts för att. Lina Werneman har jobbat i många år med just miljöfrågor i olika typer av projekt. Senast för olika järnvägsprojekt på uppdrag av Trafikverket. Sedan januari tillhör Lina Iterios miljögrupp och sedan några månader som ny miljösamordnare för Slussenprojektet på uppdrag av Stockholm Stad. Ombyggnaden av Slussen går enligt planerna. 11 dec Se filmen om hur bygget av Slussen fortskrider och få koll på läget. Ett och ett halvt år efter byggstarten har en hel del hänt. Hör projektets byggledare berätta om renoveringen av Katarinahissen, den nya slusskanalen, en ny avloppstunnel, den tillfälliga.

Slussenprojektet Video

Ett 1600-talskök på Södermalmstorg slussenprojektet

Slussenprojektet - har tagit

För detta behövs en miljödom. Detaljplan bussterminal i Katarinaberget Kommunfullmäktige godkände måndagen den 20 mars detaljplanen för en bussterminal i Katarinaberget. Och ytvatten får inte grumlas. During construction The building works will affect everyone who lives, works or passes through Slussen. Alla filmer hittar du på YouTube.

Slussenprojektet - hsten

Prenumerera på nya kommentarer via e-post. Hösten fick tjänstemännen i Stockholms stad uppdraget att arbeta fram ett referensalternativ, som utformades av White arkitekter och kallades Nybyggt bevarande. I och med ombyggnaden anpassas Slussen för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare. Så tar du dig fram i Slussen Alla trafikslag trafikerar numera den västra bron. Läs mer om Slussenprojektet på Stockholm stads hemsida www.