Fartblinda

   nyheter 1 Comments

fartblinda

En av års första svenska deckare, Fartblinda, “en deckare nästan helt utan mord, blod och våld”, är skriven av debutanten Carolina Neurath. Jag har recenserat den för GotaMedia och recensionen är bland annat publicerad i Smålandsposten i torsdags (11 februari), där ni kan läsa den här. CIMG RECENSION. Carolina Neuraths romanhjälte Beatrice Farkas och har stora likheter med författaren själv. I ”Fartblinda” jagar hon två desperata bankmän som bestämt sig för att köra ända in i kaklet. Carolina Neurath är ekonomijournalist på Svenska Dagbladet och har tidigare skrivit böcker om bland annat HQ-kraschen. Nu har hon släppt sin skönlitterära debut Farblinda, och den utspelar sig i en miljö hon känner som sin egen ficka: finansbranschen. Boken har också delvis inspirerats av verkliga. Fartblinda svenska riskkapitalisterna Carolina NeurathJan Almgren. I alla fall i Carolina Neuraths skönlitterära debut som enligt baksidestexten delvis har verklighetsgrund. Jag blev helt tagen av denna bok och vill bara läsa mer! Slutet gå ner i vikt träning sommaren Anders de la Motte. Men hon är övertygad om att det inte stämmer.

Fartblinda - checklista har

Aggressiva säljare och felaktiga fakturor. Baby doll Hollie Overton Inbunden. Tidigare har de flesta pristagare verkat i traditionella medier, men Carolina har arbetat i flera kanaler och sociala medier. Men hon är övertygad om att det inte stämmer. Neurath lyckas göra ämnet både begripligt, intressant och spännande Men den är en patetisk kopia av "Den stora bankhärvan" som är enormt mycket mer intressant och som jag läst säkert åtta - tio gånger. fartblinda

Fartblinda - anlitade Swedbank

Fler böcker av Carolina Neurath. Anders Andreasson , 29 augusti Neurath lyckas göra ämnet både begripligt, intressant och spännande Även om det finns några störande upprepningar i texten ges bra tempo och spännande intriger med karaktärer som Neurath lyckas göra flersidiga, ingen är genomgod och nästan ingen är helt igenom ond. Den sista föreställningen Dennis Magnusson. Älskar böcker som tar avstamp i verkligheten och som ger en initierad inblick in i världar där jag själv inte befinner mig, i detta fall den skrämmande mörka sidan av finansvärlden.

Fartblinda Video

Intervju med Carolina Neurath på Nordnet Live 2017